Over Stegmann

Stegmann, specialist in uitzendarbeid, werving & selectie, HR consultancy en payrolling.

Het ervaren HR team van Stegmann

Stegmann Belgium, een onderneming van ManpowerGroup, opende haar eerste vestiging in 2007 en is ondertussen een gevestigde waarde op de Belgische arbeidsmarkt.

Wij zijn specialist in uitzendarbeid, werving & selectie, HR consultancy en payrolling. Onze ervaren en gedreven HR professionals staan door hun kennis, ervaring en aanpak garant voor een kwalitatieve service aan onze klanten en kandidaten.

Resultaat door onze ervaring

Onze visie is duidelijk:
Wij zijn een kwalitatieve en betrouwbare HR dienstverlener voor zowel kandidaten als bedrijven, steeds strevend naar een partnership op lange termijn.
Stegmann staat garant voor een kwalitatieve service door bewust te kiezen voor gespecialiseerde en ervaren medewerkers.
Wij engageren ons om voor elke klant en elke opdracht een geschikte medewerker te vinden en dit met de nodige integriteit en discretie.
Door onze no nonsense aanpak en open communicatie weet elke klant en kandidaat wat ze van Stegmann kunnen verwachten.
Ons resultaat bepaalt ons succes !

Stegmann, specialist door ervaring, kennis en aanpak!

Onze jarenlange ervaring, stabiele teams en grondige marktkennis zorgen ervoor dat Stegmann je een kwalitatieve HR dienstverlening kan garanderen. Je contactpersoon is een ervaren HR professional die met je meedenkt en graag je HR afdeling versterkt. Wij streven naar een partnership op lange termijn en gaan steeds voor een open en eerlijke communicatie.

HR is onze expertise, wij helpen je graag verder!


Uitzendarbeid


Werving & selectie


Payroll service


Assessments en testing


HR Consultancy

Onze Stegmann HR expertise adviseert en begeleidt je in al je HR Processen.

Contactaanvraag | Wij bellen u terug

U hebt vragen en wilt graag teruggebeld worden? Laat dan in ons contactformulier uw naam, uw e-mailadres en uw telefoonnummer achter. Wij nemen onmiddellijk contact met u op.